Het Deutsches Requiem dat door Brahms in de loop van een aantal jaren is gecomponeerd is zijn meest indrukwekkendste compositie geworden. Anders dan gebruikelijk richt Brahms zich niet tot de overleden, maar tot de nabestaanden. De teksten zijn zo gekozen dat zij steun en troost bieden aan hen die achterblijven en het gemis moeten dragen. De muziek is prachtig, contrastrijk en intens.

De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door het Collegium Musicum uit Leiden. De solo partijen worden vertolkt door Björk Níelsdóttir, sopraan en Pieter Hendriks, bas.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/VOV-Brahms

De kosten zijn 25 euro per kaartje. De toegangskaart krijgt u dan via de mail in de inbox. De toegangskaarten hebben allen een uniek nummer en streepjescode en moeten geprint worden of getoond worden op een mobiele telefoon voor toegang tot het concert. U kunt dus deze kaarten veel makkelijker per mail naar anderen sturen.

Als u grote moeite heeft met aankopen via internet hebben we bij uitzondering de mogelijkheid om direct geld over te maken naar het rekeningnummer van de VOV onder vermelding van uw eigen naam en het aantal kaarten. De penningmeester besteld dan de kaarten en die krijgt u dan per mail.
(IBAN: NL07 INGB 0000 3555 93 tnv VOV Voorburg).